Menu

Wenst u informatie aangaande de aanwezigheid van allergenen in deze producten?

Onze verantwoordelijke op het secretariaat geeft u graag de gewenste inlichtingen.

 

Maaltijden maart 2020

ma 2 Erwtensoep Kalkoen met bloemkool en aardappelen
di 3 Wortelsoep Crepinette met snijboontjes en aardappelen
don 5 Groentesoep Mignonette met andijvie en aardappelen
vrij 6 Agnes sorel Visfilet met spinazie Hollandse saus en puree
ma 9 Kippensoep Varkensgebraad met erwtjes, wortelen en aardappelen
di 10 Cressonsoep Worst met witte kool in bechamelsaus en aardappelen
do 12 Groentesoep Kalkoenstoofvlees met appelmoes en aardappelen
vrij 13 Tomaten-groenten Visfilet met mosterdsaus en wortelstamppot
ma 16 Bonensoep Cordon blue met knolselder en aardappelen
di 17 Preisoep Vogelnestje met tomatensaus, erwtjes en puree
do 19 Wortelsoep Kalkoen op Hawaiaanse wijze met rijst
vrij 20 Kippensoep Visbrochette bearnaisesaus met garnituur en puree
ma 23 Bloemkoolsoep Worst met prinsessen en aardappelen
di 24 tomatensoep Balletjes in tomatensaus en puree
do 26 Tomaten-groenten Pensen met rode kool en aardappelen
vrij 27 Vermicelli soep Visfilet met witte wijnsaus en preistamppot
ma 30 Bonensoep Brochette Provençaal met rijst
di 31 Tomatensoep Varkensgebraad met broccolimix en aardappelen